ALİ ZAN

Eğitim-Sen’de geride bıraktığımız günlerde yaşanan sorunlar sonrasında Hatay’da kısa adı TÖB-SEN olan ‘Tüm Öğretmenler Birliği Sendikası’ çatısı altında örgütlenmeyi tercih eden aralarında Deniz Ezer’in de olduğu öğretmenler zincirine her geçen gün yeni bir halka ekleniyor.

Eğitim-Sen’de yaşananların kendisi ve arkadaşlarının tercihi olmadığını belirten Deniz Ezer, “Bizler TÖB-SEN çatısı altında örgütleniyoruz. Her geçen gün sendikamıza katılım gösteren öğretmenlerimizin sayısı büyüyor. Bundan da büyük mutluluk duyuyoruz. Sendikacılık bir yaşam şeklidir ve biz bu yaşam biçimini en güzel şekilde hakkıyla yaşayarak vermek istiyoruz. Üyelerimizin her sorunu ile ayrı ayrı ilgilenerek sendikacılık adına en güzelini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

TÖB-SEN senin Sendikandır’ sloganıyla yola çıkan Tüm Öğretmenler Birliği Sendikası Hatay Şube Başkanı Deniz Ezer, demokrasi mücadelesinin onlar için kutsal değerler arasında yer aldığını söyledi ve bundan sonra da öyle kalmaya devam edeceğinin altını çizdi.

Sendikalarına yeni katılım gösteren tüm üyelerine ayrı ayrı teşekkür eden Deniz Ezer, TÖB-SEN’nin kısa bir süre içinde Hatay’da en önemli sendikalar arasında yer alacağına olan inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.